Team

Bij ons staat een warm onthaal en een persoonlijke, deskundige aanpak centraal

Goele Raets

RAETS GOELE

Tandarts, LTH, K.U.Leuven.

- 1995: Oprichter Tandartsenpraktijk Raets, Rubensstraat te Turnhout.
- 2002: Bijkomend diploma Orthodontie, P.O.S, California
- 2003: Praktijk verhuisde naar de huidige locatie,
Steenweg op Merksplas 34 in Turnhout.
- Alg. tandheelkunde, orthodontie, prothese, tandvervanging op implantaten.
- Stagemeester voor de KU Leuven en Mentor voor de UCLL
Katleen Bosch

BOSCH KATLEEN

Tandartsassistente

Katleen werd teamlid aan onze praktijk in september 2021. Na in enkele dokterspraktijken werkzaam te zijn geweest, ontplooide ze zich op relatief korte tijd tot een geroutineerde all-round tandartsassistente.

Katleen heet u van harte welkom aan de balie en staat u telefonisch te woord om uw afspraken in te boeken of vragen te beantwoorden. Haar warme persoonlijkheid zal u hierbij zeker opvallen.
Daarnaast zorgt ze voor reiniging en sterilisatie van het tandheelkundig materiaal en voor deskundige voorbereiding van de behandelruimtes. Katleen assisteert de tandarts aan de stoel (4-handed dentistry), ook onder operatiemicroscoop.

Friedel

CHRISTIANEN FRIEDEL

Stagiaire Tandartsassistente

Friedel is ons jongste teamlid. Ze startte in 2021 de opleiding tot tandartsassistente aan het Hivset. Daarvoor studeerde ze met lof af in juni 2022.
Friedel is inmiddels dagelijks werkzaam in onze praktijk vooraleer ze zal aanvangen met een extra bachelor opleiding. Ze staat in voor de desinfectie van de behandelruimtes na elke behandeling, bereidt de praktijkruimtes voor voor een nieuwe en je zal haar tevens ontmoeten bij het assisteren van de tandarts met klinische behandelingen onder microscoop.

DYCKMANS HANNE

Mondhygiëniste (bachelor UCLL)

Hanne liep stage aan onze praktijk in 2020 voor haar 3e bach in de Mondzorg. Ze studeerde in 2021 met glans af tot mondhygiëniste.
Naast haar extra studie Biomedische wetenschappen aan de KU Leuven, zal u Hanne regelmatig in onze praktijk ontmoeten. Ze staat de tandarts bij met de mondonderzoeken, het nemen van RX-opnames, tandsteen verwijderen, het geven van poetsinstructies. Tevens kan u bij Hanne terecht voor advies ivm voeding & rookstop. Kortom, alles om uw mondgezondheid prima op punt te stellen.

Het team versterken?

Wij zijn op zoek naar een extra TANDARTSASSISTENTE. Daarbij is ervaring in de medische sector een vereiste, een certificaat van tandartsassistente een pluspunt, maar geen must. Lijkt deze job iets voor jou? Solliciteer dan hier!

Wij zijn op zoek naar een extra MONDHYGIËNISTE. De dagen en uren zijn bespreekbaar. Je wordt opgevangen in een warm en hartelijk team. Bachelor diploma in de Mondzorg is een vereiste. Wens je een kijkje te komen nemen en de sfeer op te snuiven? Stuur ons dan hier een bericht.

Stagiaires zijn van harte welkom in onze praktijk om in een leuke sfeer en moderne behandelruimtes ons team te vervoegen voor hun stage.

Ontvang je graag wat meer info over mogelijkheid tot stage of 1 van bovenvermelde vacatures? Dan kan je HIER een berichtje achterlaten.