Skip to main content

Praktijkvisie

Een moderne groepspraktijk voor tandheelkunde, opgericht in 1995 door Goele Raets

Van solopraktijk is ze uitgegroeid tot een groepspraktijk met 3 zonnige behandelruimtes, waarin de tandarts, bijgestaan door deskundige mondhygiënisten evenals 2 gedreven tandartsassistentes, gepassioneerd streeft naar het aanbieden van hoogstaande kwalitatieve tandheelkundige zorgen.

Om dit te bereiken schoolt ons team zich voortdurend bij en wordt er aanhoudend geïnvesteerd in de laatste nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde. Dit wat betreft dentale producten & technieken, apparatuur en behandelingsmogelijkheden. Er wordt zeer veel belang gehecht aan een doorgedreven hygiënebeleid en sterilisatie.

Bij een consultatie aan onze praktijk wordt er uitgebreid advies gegeven. Zo tracht ons team iedere patiënt in een warme, aangename sfeer en goed geïnformeerd te behandelen en bij te dragen tot een levenslange mondgezondheid.

Deconventie

Onze praktijk is niet geconventioneerd,
dwz werkt niet aan ziekenfondstarieven

Waarom? We kiezen er bewust voor om de beste kwalitatieve zorgen aan te bieden en met de meest hoogwaardige materialen en moderne apparatuur te werken. Het welzijn van de patiënt én de duurzaamheid van de behandelingen zijn onze absolute prioriteit.

Na elke behandeling wordt in onze praktijk afgerekend, bij voorkeur met Bancontact of Payconiq. Indien de patiënt dat uitdrukkelijk wenst, eventueel ook contant. Overschrijvingen worden niet aanvaard.

Ontmoet het team

Goele Raets

RAETS GOELE

Tandarts, LTH, K.U.Leuven.

- 1995: Oprichter Tandartsenpraktijk Raets, Rubensstraat te Turnhout.
- 2002: Bijkomend diploma Orthodontie, P.O.S, California
- 2003: Praktijk verhuisde naar de huidige locatie, Steenweg op Merksplas 34 in Turnhout.
- Alg. tandheelkunde, orthodontie, prothese, tandvervanging op implantaten.
- Stagemeester voor de KU Leuven en Mentor voor de UCLL

VAN NIJLEN ISABEL

Tandartsassistente

Na 10 jaar ervaring in het vak, vervoegt Isabel in 2023 met veel enthousiasme ons team als tandartsassistente.

U zal haar ontmoeten aan de balie voor het beantwoorden van vragen of geroutineerd inboeken van uw afspraken. U vindt haar ook terug aan de tandartsstoel om de behandelingen in goede banen te leiden en de tandarts te assisteren onder operatiemicroscoop (4- handed dentistry) waarbij ze graag de nodige precisie aan de dag legt.

Daarnaast is Isabel zeer bedreven in het gebruik van onze Trishape scanner, waardoor uw gebit in een mum van tijd in 3D wordt ingescand.

Ten slotte staat ze in voor het ontsmetten en weer klaarmaken van de behandelkamers, de sterilisatie van de gebruikte materialen evenals stockbeheer & tal van andere administratieve taken om de tandarts zoveel mogelijk bij te staan.

DYCKMANS HANNE

Mondhygiëniste (Bachelor UCLL)

Hanne liep stage aan onze praktijk in 2020 voor haar 3e bach in de Mondzorg. Ze studeerde in 2021 met glans af tot mondhygiëniste.
Naast haar extra studie Biomedische wetenschappen aan de KU Leuven, zal u Hanne regelmatig in onze praktijk ontmoeten. Ze staat de tandarts bij met de mondonderzoeken, het nemen van RX-opnames, tandsteen verwijderen, het geven van poetsinstructies. Tevens kan u bij Hanne terecht voor advies ivm voeding & rookstop. Kortom, alles om uw mondgezondheid prima op punt te stellen.
Katleen Bosch

BOSCH KATLEEN

Tandartsassistente

Katleen werd teamlid aan onze praktijk in september 2021. Na in enkele dokterspraktijken werkzaam te zijn geweest, ontplooide ze zich op relatief korte tijd tot een geroutineerde all-round tandartsassistente.

Katleen heet u van harte welkom aan de balie en staat u telefonisch te woord om uw afspraken in te boeken of vragen te beantwoorden. Haar warme persoonlijkheid zal u hierbij zeker opvallen.
Daarnaast zorgt ze voor reiniging en sterilisatie van het tandheelkundig materiaal en voor deskundige voorbereiding van de behandelruimtes. Katleen assisteert de tandarts aan de stoel (4-handed dentistry), ook onder operatiemicroscoop.

Elena Antima

ROMILA Antima- Elena

Stagiaire mondhygiëniste (3e bach Artevelde)

Antima- Elena behaalde in juni 2020 het diploma van tandartsassistente aan het Hivset te Turnhout. Aansluitend daarop vervolgde ze haar passie in de tandheelkunde met de opleiding tot mondhygiëniste aan Artevelde te Gent. Momenteel vervoegt zij ons team voor haar stage als laatste jaarsstudent mondhygiënist. Samen met de tandarts staat Elena in voor uw jaarlijks mondonderzoek, aangevuld met poets- & voedingsadvies. Tandsteen verwijderen, sealen van tanden, intra-oraal inscannen van uw gebit in 3D, advies omtrent bleaching en rookstop, kortom alles om uw mond in topconditie te houden. Elena zal u met veel enthousiasme te woord staan en in alle vriendelijkheid behandelen, ondersteund door de tandarts en het ganse team. Wij wensen Elena veel succes met haar studie!

VAN NIJLEN ISABEL

Tandartsassistente

HELLEMONS CARS

Mondhygiënist (bach, Artevelde)

Van februari tot en met mei 2023 ontmoette u Cars Hellemons voor zijn stage als laatste jaar opleiding tot Mondhygiënist.
Heden is Cars werkzaam aan onze praktijk.
Cars zal - onder begeleiding van de tandarts en de tandartsassistentes- de patiënten mee opvangen voor hun jaarlijkse controles, het nemen van RX foto's, tandsteen verwijderen en het plaatsen van sealings. Tevens zal hij de patiënten preventief advies geven dmv poetsinstructies, voedingsadvies e.a. U kan bij hem terecht voor advies over bleaching, verschillende tandenborstels, rookstop,... kortom met al uw vragen over preventie om uw mondgezondheid in topconditie te houden.

Wij zijn op zoek naar een extra MONDHYGIËNISTE. De dagen en uren zijn perfect bespreekbaar. Je wordt opgevangen in een warm en hartelijk team. Bachelor diploma in de Mondzorg is een vereiste. Wens je meer info over bovenstaande vacature?  Dan kan je HIER een berichtje achterlaten.

Stagiaires zijn eveneens welkom in onze praktijk om in een leuke sfeer en moderne behandelruimtes ons team te vervoegen voor hun stage.

Wenst u een kijkje te komen nemen of krijgt u graag wat meer info? Dan kan u HIER een berichtje achterlaten.