Praktijkvisie

Een moderne groepspraktijk voor tandheelkunde, opgericht in 1995 door Goele Raets

Van solopraktijk is ze uitgegroeid tot een groepspraktijk met 3 zonnige behandelruimtes, ontvangstbalie en aangename wachtkamer voor onze patiënten, waarin de tandarts, bijgestaan door 2 zeer deskundige mondhygiënisten evenals 2 gedreven tandartsassistentes, gepassioneerd streeft naar het aanbieden van hoogstaande kwalitatieve tandheelkundige zorgen.

Om dit te bereiken schoolt ons team zich voortdurend bij en wordt er aanhoudend geïnvesteerd in de laatste nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde. Dit wat betreft dentale producten & technieken, apparatuur en behandelingsmogelijkheden. Er wordt zeer veel belang gehecht aan een doorgedreven hygiënebeleid en sterilisatie.

Bij een consultatie aan onze praktijk wordt er uitgebreid advies gegeven. Zo tracht ons team iedere patiënt in een warme, aangename sfeer en goed geïnformeerd te behandelen en bij te dragen tot een levenslange mondgezondheid.

Deconventie

Onze praktijk is niet geconventioneerd,
dwz werkt niet aan ziekenfondstarieven

Waarom? We kiezen er bewust voor om de beste kwalitatieve zorgen aan te bieden en met de meest hoogwaardige materialen en moderne apparatuur te werken. Het welzijn van de patiënt én de duurzaamheid van de behandelingen zijn onze absolute prioriteit.

Na elke behandeling wordt in onze praktijk afgerekend, bij voorkeur met Bancontact of Payconiq. Indien de patiënt dat uitdrukkelijk wenst, eventueel ook contant. Overschrijvingen worden niet aanvaard.

Ontmoet het team

Goele Raets

RAETS GOELE

Tandarts, LTH, K.U.Leuven.

- 1995: Oprichter Tandartsenpraktijk Raets, Rubensstraat te Turnhout.
- 2002: Bijkomend diploma Orthodontie, P.O.S, California
- 2003: Praktijk verhuisde naar de huidige locatie, Steenweg op Merksplas 34 in Turnhout.
- Alg. tandheelkunde, orthodontie, prothese, tandvervanging op implantaten.
- Stagemeester voor de KU Leuven en Mentor voor de UCLL

MEIRELEIRE AN

Tandartsassistente

Na vele jaren ervaring in verscheidene dokterspraktijken, vervoegt An ons team sedert oktober 2020.
Op korte tijd ontplooide ze zich tot een geroutineerde all-round tandartsassistente. An staat in voor deskundige voorbereiding van de behandelruimtes en assisteert de tandarts aan de stoel (4-handed dentistry), ook onder microscoop. Door haar warme, zorgzame persoonlijkheid en uitmuntend klinisch inzicht, zorgt An er mee voor dat uw behandelingen vlot en in alle comfort verlopen.
Katleen Bosch

BOSCH KATLEEN

Tandartsassistente

Katleen is een nieuw teamlid aan onze praktijk sedert september 2021. Na in enkele dokterspraktijken werkzaam te zijn geweest, kan ze rekenen op de ervaring van de tandarts, alsook van haar geroutineerde collega An, om bij ons vlot in te werken tot all-round tandartsassistente.
Katleen zal u met een lach welkom heten aan de balie en telefonisch te woord staan om uw afspraken in te boeken of vragen te beantwoorden. Daarnaast staat ze in voor reiniging en sterilisatie van het tandheelkundig materiaal en het desinfecteren en voorbereiden van de praktijkruimtes.
We wensen haar veel succes bij haar start!
Friedel

CHRISTIANEN FRIEDEL

Stagiaire Tandartsassistente

Friedel is ons jongste teamlid. Ze startte in 2021 de opleiding tot tandartsassistente aan het Hivset. Op maandag en dinsdag loopt ze stage in onze praktijk. We wensen haar veel succes met haar studie.

Mondhygiënisten evenals stagiaires zijn van harte welkom in onze praktijk om in een leuke sfeer en moderne behandelruimtes ons team te vervoegen!

Wenst u een kijkje te komen nemen of krijgt u graag wat meer info? Dan kan u HIER een berichtje achterlaten.