Skip to main content

Team

Bij ons staat een warm onthaal en een persoonlijke, deskundige aanpak centraal

Goele Raets

RAETS GOELE

Tandarts, LTH, K.U.Leuven.

- 1995: Oprichter Tandartsenpraktijk Raets, Rubensstraat te Turnhout.
- 2002: Bijkomend diploma Orthodontie, P.O.S, California
- 2003: Praktijk verhuisde naar de huidige locatie,
Steenweg op Merksplas 34 in Turnhout.
- Alg. tandheelkunde, orthodontie, prothese, tandvervanging op implantaten.
- Stagemeester voor stagiaires tandartsen aan de KU Leuven.
- Mentor voor de stagiaires mondhygiënisten aan UCLL en Artevelde Hogeschool.

VAN NIJLEN ISABEL

Tandartsassistente

Na 10 jaar ervaring in het vak, vervoegt Isabel in 2023 met veel enthousiasme ons team als tandartsassistente.

U zal haar ontmoeten aan de balie voor het beantwoorden van vragen of geroutineerd inboeken van uw afspraken. U vindt haar ook terug aan de tandartsstoel om de behandelingen in goede banen te leiden en de tandarts te assisteren onder operatiemicroscoop (4- handed dentistry) waarbij ze graag de nodige precisie aan de dag legt.

Daarnaast is ze zeer bedreven in het gebruik van onze Trishape scanner, waardoor uw gebit in een mum van tijd in 3D wordt ingescand.

Ten slotte zet Isabel zich mee in voor de opleiding van stagiaires tandartsassistentes van het Hivset. Met haar jarenlange ervaring leert ze de studenten alle kneepjes van het vak.

DIJCKMANS HANNE

Mondhygiëniste (bachelor UCLL)

Hanne liep stage aan onze praktijk in 2020 voor haar 3e bach in de Mondzorg. In 2021 studeerde ze met glans af tot mondhygiëniste.
Naast haar extra studie Biomedische wetenschappen aan de UAntwerpen, zal u Hanne meermaals per maand in onze praktijk ontmoeten. Ze staat de tandarts bij met de mondonderzoeken, het nemen van RX-opnames, tandsteen verwijderen, het geven van poetsinstructies. Tevens kan u bij Hanne terecht voor advies ivm voeding & rookstop. Kortom, alles om uw mondgezondheid prima op punt te stellen.
Katleen Bosch

BOSCH KATLEEN

Tandartsassistente

Katleen werd teamlid aan onze praktijk in september 2021. Na in enkele dokterspraktijken werkzaam te zijn geweest, ontplooide ze zich op relatief korte tijd tot een geroutineerde all-round tandartsassistente.

Katleen heet u van harte welkom aan de balie en staat u telefonisch te woord om uw afspraken in te boeken of vragen te beantwoorden. Haar warme persoonlijkheid zal u hierbij zeker opvallen.
Daarnaast zorgt ze voor reiniging en sterilisatie van het tandheelkundig materiaal en voor deskundige voorbereiding van de behandelruimtes. Katleen assisteert de tandarts aan de stoel (4-handed dentistry), ook onder operatiemicroscoop.

Elena Antima

ROMILA ANTIMA-ELENA

Mondhygiëniste (bach Artevelde)

Antima- Elena behaalde in juni 2020 het diploma van tandartsassistente aan het Hivset te Turnhout.
Aansluitend vervolgde ze haar passie in de tandheelkunde met de opleiding tot mondhygiëniste aan Artevelde te Gent. Ze liep in haar 3e bach klinische stage aan onze praktijk als laatste jaarsstudent Mondzorg. In juni 2024 studeerde ze met glans af als Mondhygiëniste.
Samen met de tandarts staat Elena in voor uw jaarlijks mondonderzoek, aangevuld met poets- & voedingsadvies. Tandsteen verwijderen, sealen van tanden, intra-oraal inscannen van uw gebit in 3D, advies omtrent bleaching en rookstop, kortom alles om uw mond in topconditie te houden. Elena zal u met veel enthousiasme te woord staan en in alle vriendelijkheid behandelen.

SCHRAUWEN SOPHIE

Tandartsassistente

Na haar middelbare studies aan het Spijker in Hoogstraten, volgde Sophie een 7e jaar Business Support aan het H. Graf.
Nadien studeerde ze aan het Hivset voor tandartsassistente. Ze liep haar praktische stage aan onze praktijk. In juni '24 studeerde ze af als tandartsassistente.
U kan bij Sophie zowel telefonisch als aan de balie uw afspraken inboeken. Daarnaast zorgt ze voor de sterilisatie van alle tandheelkundig materiaal en staat ze in voor het desinfecteren van de praktijkruimtes en ze weer klaarmaken voor de volgende behandeling. Sophie assisteert ook aan de stoel om de behandelingen vlot te laten verlopen.

WOJCZAL ALICJA

Stagiaire Mondhygiënist (Artevelde)

Alicja studeert momenteel haar laatste jaar bachelor Mondzorg aan Artevelde Hogeschool.
Ze liep reeds stage aan UZ Gent en in een praktijk voor parodontologie. Daar kreeg ze ervaring met parodontale behandelingen zoals zelfstandig diepe reinigingen uitvoeren en het assisteren van de parodontoloog bij flapoperaties & plaatsen van implantaten.

Momenteel loopt Alicja stage aan onze praktijk . Ze staat de tandarts bij voor uw jaarlijkse mondonderzoek, kijkt de tanden en tandvleesgezondheid na, neemt op advies van de tandarts RX foto's, reinigt en polijst de tanden.

Ze beantwoordt met plezier al uw vragen omtrent optimalisatie van uw mondgezondheid. U kan bij haar terecht voor voedingsadvies, poetsinstructies, motivatie tot rookstop, instrueren van home-bleaching, sealen van de tanden,...
We wensen Alicja veel succes bij haar stage tijdens haar laatste maanden studie tot mondhygiëniste.

HELLEMONS CARS

Mondhygiënist

Cars liep aan onze praktijk stage voor zijn laatste jaar opleiding Mondzorg aan Artevelde.
Heden ontmoet u hem in onze praktijk als afgestudeerde, enthousiaste Mondhygiënist.
Cars ondersteunt de tandarts bij uw jaarlijkse controles, het nemen van RX foto's, tandsteen verwijderen en het plaatsen van sealings. Tevens zal hij de patiënten preventief advies geven dmv poetsinstructies, voedingsadvies e.a. U kan bij hem terecht voor advies over bleaching, verschillende tandenborstels, rookstop,... kortom met al uw vragen over preventie om uw mondgezondheid optimaal te houden.

Het team versterken?

Wij zijn op zoek naar een extra MONDHYGIËNISTE. De dagen en uren zijn bespreekbaar. Je wordt opgevangen in een warm en hartelijk team. Bachelor diploma in de Mondzorg is een vereiste. Wens je een kijkje te komen nemen en de sfeer op te snuiven? Stuur ons dan hier een bericht.

Wij zijn op zoek naar een extra tandartsassistente. Ervaring is een pluspunt, opleiding in de medische sector een vereiste.

Stagiaires zijn van harte welkom in onze praktijk om in een leuke sfeer en moderne behandelruimtes ons team te vervoegen voor hun stage.

Ontvang je graag wat meer info over onze vacatures of de mogelijkheid tot stage lopen? Dan kan je HIER een berichtje achterlaten.